De la o prezență de 48% în sus, Viorica Dăncilă nu intră în turul al doilea. Toate cele trei măsurători, efectuate de trei entități diferite, relevă același verdict: de la 48% prezență la vot, candidata PSD nu mai acumulează voturi și, cu fiecare procent de prezență, procentele ei scad în favoarea celorlalți candidați.

Toate sondajele pro-PSD scurse în spațiul public până acum sunt pentru prezențe de puțin peste 45%, spun sursele noastre. Aceasta înseamnă că, practic, procentele PSD față de rezultatele votului din 26 mai nu s-au prea schimbat.

O mare surpriză, relevă aceleași sondaje, va fi candidatul PMP, Theodor Paleologu. Nu are șanse la turul al doilea, dar va obține un scor interesant. La alegerile europarlamentare din 26 mai, prezența la vot a fost de 49,02%.

La primul tur al prezidențialelor din anul 2014, când au fost, practic, doar doi candidați relevanți, s-a înregistrat o prezență la vot de 53,17%. Nu este exclus, spun sursele noastre, ca această prezență să fie atinsă și la scrutinul din 10 noiembrie, susţine Comisarul.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =