Caută
Close this search box.

Surse: Procurorii vor începe urmărirea penală contra ministrului demis al Transporturilor, Răzvan Cuc

răzvan cuc

Ministrul demisionar al Transporturilor, Răzvan Cuc, va fi audiat astăzi, la DNA, iar procurorii vor începe urmărirea penală, susţine Comisarul.

Potrivit surselor, procurorii ar urma să înceapă urmărirea penală în dosarul care-l vizează pe ministrul Răzvan Cuc. Aceleași surse spun că mai mulți lideri PSD ar urma să fie audiați în scandalul Tarom.

Compania Tarom a fost călcată în acelaşi timp de două structuri de parchet, într-o singură zi. Polițiști trimiși de Direcția Antimafia, dar și cei de la Direcția Națională Anticorupție, au fost miercuri la sediul companiei, de unde au cerut documente – DIICOT într-un dosar mai vechi, de delapidare, iar DNA în scandalul „Avioane la sol în ziua moțiunii”.

Ancheta DNA vizează acuzații de abuz în serviciu și șantaj, după ce fosta directoare a companiei, Mădălina Mezei, a spus că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, astfel încât unii parlamentari să nu poată ajunge la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri