Caută
Close this search box.

Toţi oamenii preşedintelui. Adrian Mlădinoiu, fostul şofer al lui Dragnea, este noul preşedinte executiv al PSD Cluj

adrian mlădinoiu

Clujeanul Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, a fost numit președinte executiv al PSD Cluj, scrie Ziar de Cluj.

Mlădinoiu este un apropiat al lui Liviu Dragnea pentru care a fost un fel de agent de pază şi şofer și care a fost și partener de afaceri cu fiul fostului lider PSD.

El a fost numit în funcție de proaspătul șef al PSD Cluj, Liviu Alexa, patronul publicației Ziar de Cluj.

Mlădinoiu este un apropiat al lui Liviu Dragnea pentru care a fost un fel de agent de pază şi şofer. De altfel, Mlădinoiu este un fost ofițer al Serviciului de Pază și Protecție, așa cum reiese din CV-ul său.

Mai mult, Mlădinoiu a fost şi partener de afaceri cu fiul lui Dragnea, Ştefan Valentin. Cei doi au fost asociați în firma Pantofi Lux Ștefan, unde printre acţionari erau atât actualul secretar de stat, cât şi Ferma Salcia, ferma de porci în acționariatul căreia a fost până de curând și fiul fostului liderul PSD.

Mlădinoiu nu transmitea ordinele lui Dragnea doar la Secretariatul General al Guvernului, ci şi la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR).

Mlădinoiu este numit în Consiliul de Administraţie al companiei, care acordă zeci de milioane de euro pentru drumurile naţionale, bani de care a beneficiat şi Tel Drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri