Caută
Close this search box.

Treziți-vă, inconștienților, sau dispăreți definitiv!

În mod normal TIR-urile nu ar trebui să circule pe aceleași drumuri cu celelalte mașini, mai ales pe timp de noapte, dacă nu e vorba de autostrăzi. IAR ASTA NU E TREABA PREȘEDINTELUI UNUI STAT, care se ocupă de reprezentarea externă a țării și de alte  chestiuni punctuale, ci a Guvernului, de când e lumea lume. TIR-urile însă circulă bezmetic în România, mai ales în vremea din urmă, iar guvernanții nu au absolut nicio treabă cu drumurile, șoselele și în general infrastructura. Din păcate, iată dovada, chiar sâmbătă dimineața. Aceste vehicule uriașe au devenit adevărate bombe nucleare pe roți. Auzim aproape zilnic de accidente care de care mai grave, provocate de TIR-uri care intră pe contrasens sau nu acordă prioritate. Unii vor zâmbi superior și vor spune că e o problemă minoră, inevitabilă, care apare peste tot în lume. Da, apare, dar cam peste tot în lume există AUTOSTRĂZI și ȘOSELE normale. Numai la noi nu. La noi nu mai e nimic normal, de când – vreo 25 de ani din 30 – clica de activiști FSN-FDSN-PDSR-PSD a pus mâna pe putere și s-a agățat cu colții de ea, ca un maidanez turbat care a găsit niște ciolane pe o stradă lăturalnică…

România are CEA MAI MARE RATĂ DE MORTALITATE, în accidente rutiere, din Uniunea Europeană. Se poate verifica. Asta pentru tembelii care, desigur, se vor apuca să mă conteste și să mă înjure, altceva nici măcar neștiind să mai facă… Apropo, au și apărut.

Dar ce să gândească, în România, un guvern de incompetenți criminali, în care ministrul Mediului se vrea un subinginer, fost electrician la CFR, iar cel al Justiției un ins care – în premieră absolută – nu are studii juridice…

Să revenim. Evident, șoferul TIR-ului din Ialomița nu a vrut să-i omoare pe cei din microbuz, dar monstrul pe care îl conducea era, prin forța lucrurilor, o amenințare perpetuă la viața celorlalți. Ca dovadă ceea ce s-a și întâmplat. Au murit 10 oameni, iar alți 7 sunt răniți, unii chiar foarte grav.

Exprimăm aici condoleanțele noastre cele mai sincere familiilor atât de greu încercate.

Sigur că inconștienții, care cică ne conduc, nu au altă treabă, de ani buni, decât să își dea salarii de sute de milioane și să modifice, cum vor ei, mai exact în funcție de infracțiunile lor, legile justiției. La infrastructură și la viețile sutelor de mii sau milioanelor de români care circulă zilnic și ÎȘI PUN VIAȚA ÎN PERICOL, nu mai au timp și nici NEVOIE  să se gândească. Eventual să arunce pe președinte că, vezi Doamne, de ce are EL mașini de escortă sau merge prin țară … tocmai când avea loc accidentul din Ialomița. Asta-i tare de tot.

Dumnezeu să îi odihnească pe toți cei morți în cumplitul accident de pe 5 octombrie, inclusiv pe șoferul TIR-ului. Din păcate, el este cel vinovat, el a intrat pe contrasens și a provocat nenorocirea. În mod firesc NU AVEA VOIE SĂ CONDUCĂ LA ORA ACEEA, sau ar fi trebuit să existe UN DRUM SPECIAL PENTRU TIR-URI sau un drum pe care TIR-URILE SĂ FIE OBLIGATE SĂ CIRCULE, măcar noaptea, dacă nu pe tot parcursul zilei.

Iată că seara, noaptea sau spre dimineață se petrec mai toate accidentele.

Desigur că nu se ocupă nimeni de asta în guvernul nostru. Ce să-i intereseze pe umflați, nesimțiți și semianalfabeți de așa ceva…

Puneți mâna la treabă, inconștienților, dacă mai puteți sau mai aveți timp, treziți-vă sau dispăreți definitiv !!!! Nu vă mai suportă nici frunzele toamnei care au început să cadă din copaci !!

Dar despre asta și despre reacția cretină a purtătorului de cuvând PSD, după mesajul președintelui Klaus Iohannis, vom mai vorbi. Foarte repede. Fără grijă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri