Actorul Tudor Chirilă reacționează în scandalul generat de postarea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, în care le atacă pe inițiatoarele proiectului spitalului oncologic pentru copii, derulat de Asociația „Dăruiește Viață”: ”un gest de țoapă”.

Tudor Chirilă a acuzat-o pe Gabriela Firea că a făcut un gest de „țoapă”, scrie Universul.net.

Captura video

„Trebuie să i se aducă aminte în fiecare zi că a greșit grav, că a reușit să ducă în derizoriu această asociație și acest proiect”, a declarat Tudor Chirilă, invitat la conferința de presă organizată, joi, de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, inițiatoarele proiectului, la Teatrul Apollo 111.

La conferință, au participat Paula Herlo, Alex Dima și Tudor Chirilă, care au fost de la bun început alături de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu pentru construirea spitalului pentru copii.

Oana Gheorghiu și Carmen Uscau, dar și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, au anunțat miercuri că o vor da în judecată pe Firea pentru afirmațiile făcute la adresa lor.

Primarul general, Gabriela Firea, afirmă, referitor la spitalul construit de asociaţia Dăruieşte Viaţă, că acesta este construit pe un teren al Primăriei Capitalei.

„Nu-mi plac în schimb omisiunile grave şi eu nu aveam cum să jignesc, să aduc jigniri contributorilor, sponsorilor acestui spital, pentru că şi eu, ca primar general, am o contribuţie (…) în construirea acestui spital. (…) Acest spital se construieşte (…) pe proprietatea Municipiului Bucureşti, pe proprietatea Primăriei Capitalei. Este un teren valoros, în jur de un milion de euro”, spune Firea.

254 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here