Caută
Close this search box.

Un bărbat de 52 de ani din Călărași a fost reținut de polițiști într-un dosar în care este suspectat de lipsire de libertate și abuz sexual asupra unor minori

UPDATE:  DGASPC SECTOR 2 a sesizat Secția 2 de Poliție încă din 29 iunie 2019 în ceea ce priveste relațiile nefiresti dintre Lupșa Viorel si copii. Le-au dat inclusiv poze găsite in telefonul copilului dar și de pe contul de Facebook al adultului. Politia avea toate datele încă de atunci, însă nu a luat măsuri.

Un bărbat de 52 de ani din Călărași a fost reținut de polițiști într-un dosar în care este suspectat de lipsire de libertate și abuz sexual asupra unor minori de la un centru de plasament din București.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat, în cursul zilei de ieri, 25 octombrie a.c., un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzănești, județul Călărași, pe nume Lupșa Viorel, care este principalul suspect în cazul unui dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe langă Judecătoria Oltenița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate si de infractiuni la viata sexuala.

În fapt, pe baza  informațiilor colegilor din cadrul Poliției Capitalei, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Călărași au identificat în locuinta suspectului un minor si la o adresa din București un alt minor, ambii instituționalizați, despre care,  din primele verificari, există indicii ca ar fi victime ale celui in cauza.

Cercetările continuă cu suspectul în stare de reținere.

Poliţiştii urmează să-i audieze şi pe cei doi minori, în prezenţa unui psiholog de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Călăraşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri