Caută
Close this search box.

Un cunoscut artist român a anunțat pe Facebook că se sinucide. Ce a făcut Poliția

facebook

Unul dintre chitariștii care a lucrat cu cele mai titrate trupe de muzică rock, pop-rock și folk, Bogdan Giurea, a vrut să încheie socotelile cu viața și a scris un mesaj care i-a băgat în panică pe prietenii lui virtuali. Instrumentistul a anunțat că se sinucide, iar oamenii care au văzut mesajul au sunat imediat la 112.

Bogdan Giurea a vrut să își pună capăt zilelor

Bogdan Giurea trece cel mai probabil printr-o depresie. Chitaristul care a lucrat pentru trupele Spin și Pacifica a scris pe Facebook un mesaj de adio care i-a alarmat pe internauți. Polițiștii au fost sesizați imediat, iar bărbatul a fost convins să renunțe la acest gând negru.

„Mulţumesc tuturor! Nu aveţi cum să mă ajutaţi! Decizia e luată! Adio, pentru totdeauna!”, este mesajul postat de Giurea care a ajuns în scurt timp la autorități. Oamenii legii l-au căutat în mai multe locuri unde acesta putea să își petreacă timpul liber, incluzând baruri și discoteci.

A fost internat la secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean Argeș

A fost găsit în cele din urmă și transportat cu ambulanța la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Argeș. Polițiștii și medicii au stat de vorbă cu el, iar acesta nu și-a făcut nimic rău în cele din urmă. În momentul în care a fost găsit, bărbatul dădea semne vitale, însă era foarte agitat, cel mai probabil din cauza stării avansate de anxietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri