Caută
Close this search box.

Un post de televiziune de primă mărime este în pericol să piardă licenţa de emisie

Noi decizii ale Justiției pun sub semnul întrebării viitorul postului de televiziune. Căile de atac folosite, după ce Curtea de Apel a decis că societatea trebuie să intre în faliment, nu au avut succes.

Mai mult decât atât, la finalul acestei luni, postului de știri îi expiră licența audiovizuală și riscă să fie închis pentru că dosarul de prelungire a licenței nu este complet.

Realitatea Media a pierdut două acțiuni la Înalta Curte de Casație și Justiție, căi prin care a încercat să scape de faliment.

Concret, pe 1 aprilie 2019, Curtea de Apel a decis să respingă planul de reorganizare al Realitatea Media, societate aflată de opt ani în insolvență, și să oblige judecătorul sindic să-i declare falimentul.

Povestea nu s-a terminat însă atunci, în aprilie 2019. Avocații au reușit să prelungească termenul de intrare în faliment, prin câteva tertipuri juridice. De aceea, postul încă emite.

După luna aprilie, compania a depus la Înalta Curte de Casație și Justiție două acțiuni în încercarea de a scăpa de faliment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri