Caută
Close this search box.

Un preot din Pitești a fost reţinut, pentru tentativă de omor. A călcat intenționat un om, cu mașina, pe trecerea de pietoni

penali

Un preot din Pitești a fost reţinut, marți seară, pentru tentativă de omor, după ce ar fi călcat, intenţionat, spun procurorii, un bărbat, pe trecerea de pietoni.

Scena s-a petrecut într-o intersecţie din centrul oraşului, şi a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale municipalităţii.

Scena s-a petrecut într-o intersecţie din centrul Piteștiului. În imagini se vede cum între preotul aflat la volan şi pietonul care intenţiona să traverseze are loc o discuţie aprinsă.

Maşinile venite din spate nu au încotro şi aşteaptă ca strada să se elibereze, pentru a putea înainta. La un moment dat, pietonul ajunge în fața autoturismului preotului, care porneşte de pe loc şi îl culcă la pământ.

Chiar dacă victima, în vârstă de 33 de ani, nu a suferit răni grave, procurorii au considerat că fapta preotului poate fi încadrată ca tentativa de omor, căci el pare a fi acţionat cu intenţie.

La audieri, suspectul – în vârstă de de 42 de ani,- a susţinut însă că pur şi simplu nu l-a văzut pe bărbatul din faţa maşinii. A fost reţinut pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri