Caută
Close this search box.

Ursula von der Leyen așteaptă nominalizarea comisarului european DUPĂ moțiunea de cenzură

ursula von der leyen

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a spus marți premierului Viorica Dăncilă că va lua în calcul propunerile de comisar european – Dan Nica și Melania Gabriela Ciot – doar după moțiunea de cenzură, susțin surse de la Bruxelles. Von der Leyen i-a explicat calmă, la telefon, persoanei care îi traducea lui Dăncilă că în cazul în care trece moțiunea de cenzură, guvernul o să exercite un mandat interimar până la instalarea unui nou cabinet, iar ea, Viorica, nu o să mai fie în funcție, fiind astfel neclar cine poate in aceste conditii sa angajeze România în fața partenerilor europeni.
Asta este opinia oficialilor europeni despre premierul României care nu se poate exprima nici măcar în limba sa maternă la nivelul unui elev conștiincios de clasa a 8a.

Ursula von der Leyen, 61 de ani, a crescut în Belgia și vorbește atât limba germană, cât și limba franceză la nivel nativ, precum și limba engleză.
În 1977, a început să studieze economia la Universitatea din Göttingen, mai târziu transferându-se la Münster și apoi la London School of Economics. În timp ce studia în Londra în 1978, a folosit pseudonimul „Rose Ladson”, pentru că a fost văzută ca o potențială țintă pentru terorismul de stânga al Germaniei de Vest. În 1980, a început să studieze Medicina și a fost înscrisă la Școala Medicală din Hanover, unde a absolvit în 1987, după șapte ani, și a obținut licența.
Din 1988 până în 1992, a lucrat ca medic asistent la Clinica de Femei a Școlii Medicale de la Hanovra, în 1991 devenind doctor în medicină.
Din 1992 până în 1996, după nașterea unor gemeni, ea a devenit casnică în Stanford, California, în timp ce soțul ei era profesor la Universitatea Stanford.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri