Controversatul ”rege al Youtube-ului” Dani Mocanu a postat un videoclip șocant pe Facebook în care ține în lesă o blondă, pe care o numește tigroaica lui, pentru promovarea unui eveniment la care acesta va participa în Bacău. La videoclipul postat de manelist s-au strâns o serie de comentarii, unele pro, altele contra.

Dani Mocanu ține în lesă o femeie ca să-și promoveze petrecerile

„Salut, prieteni! Sunt Dani Mocanu! Vă anunț cu drag că pe 25 octombrie o să fiu prezent pentru voi la Club LM din Bacău. Nu o să vin singur, ci o să vin cu întreaga mea orchestră 100% live și o să fiu și cu tigroaica mea pe care am pus-o în lesă și o să venim împreună să facem atmosferă pentru voi”, este mesajul lui Dani Mocanu, lângă care apare o tânără în latex, în lesă, pe jos.

Dani Mocanu este unul dintre personajele cu priză la publicul tânăr din România, unul dintre maneliștii care se bucură de cele mai multe vizualizări pe rețeaua video de socializare Youtube. La unele dintre videoclipuri, Mocanu a strâns mai multe vizualizări decât populația României, adică peste 20 de milioane.

Pe Facebook, lumea e împărțită

„Fratele meu vezi că iar vin ăștia de la gardă că denigrezi femeile, când mai vin pune-le pioneze să-i vezi cum dansează”, este unul dintre mesajele incredibile postate de unul din susținătorii lui Mocanu. „Vai de noi! Nu știu ce promovezi tu, însă cu siguranță nu muzică sau bunul simț. Îmi E greu să cred că în 2019 există așa ceva! Vai de noi… să nu mai aveți pretenția să avansați în viață.. Că nu aveți cum și cu ce”, a scris altcineva. Foto/Video FANATIK

https://web.facebook.com/danielmocanuofficial/videos/918260918553678/

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here