Un nou caz șocant a îngrozit întreaga opinie publică din țara noastră, după ce un tânăr de doar 21 de ani din Craiova a fost găsit, joi dimineață, spânzurat de un tobogan aflat într-o zonă de blocuri. Pentru moment, identitatea sa nu a fost confirmată, însă oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la această tragedie.

Potrivit Poliției Județene Dolj, victima se afla într-un loc de joacă pentru copii de pe strada Emanoil Chinezu, cartierul Rovine. Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie care ieșise la plimbare cu câinele în zona respectivă. Speriată, aceasta a alertat imediat autoritățile, în momentul de față fiind efectuate cercetări la locul faptei.

Totodată, într-o scurtă informare dată publicității la scurt timp după cumplitul eveniment, reprezentanții IPJ Dolj anunță că iau în calcul mai multe variante, inclusiv ca tânărul să se fi aflat sub influența substanțelor interzise, însă toate aceste amănunte  vor fi clarificate ulterior de specialiștii Institutului de Medicină Legală, odată ce identitatea sa va fi confirmată de un membru al familiei. În plus, nu este exlusă nici ipoteza ca victima să fi fost ucisă, după cum precizează surse din cadrul anchetei, citate de News.ro.

185 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here