Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă a recunoscut că s-ar fi dus comisar european la Bruxelles

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă a recunoscut că ar fi vrut să plece pe funcţia de comisar european la Bruxelles, dar nu a vrut să-şi dezamăgească colegii din PSD.

„Din punctul meu de vedere aş fi plecat şi atunci aş fi ocupat acest post, dar eu nu pot să îmi las colegii, să le zdruncin încrederea pe care mi-au acordat-o şi voi merge alături de echipa mea până la capăt”, a declarat Viorica Dăncilă la Adevărul Live.

Liderul de la Palatul Victoria a criticat voalat Bruxelles-ul pentru faptul că a fost mult mai tolerant cu alte state, spre deosebire de atitudinea avută faţă de România.

„Altor candidaţi li s-a dat posibilitate să rezolve problemele care au fost indentificate, nou nu ni s-a dat această posibilitate. Veneam cu o altă nominalizare, dar trebuia să fie o abordare corectă şi o abordare unitară”, a completat prim-ministrul.

Viorica Dăncilă și anturajul său ”caută activ soluții pentru a se autopropune comisar european”, declaraseră surse guvernamentale pe 20 septembrie.

Surse. Viorica Dăncilă caută soluţii juridice pentru a se autopropune comisar european

Dăncilă lua în calcul, la acea vreme, o plecare la Bruxelles dacă guvernul său va avea probleme în Parlament și a fragilizat masiv poziția actualei propuneri de comisar, Rovana Plumb, înaintea audierilor din Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri