Cel putin sase garzi de corp, plus fosta gorila a lui Liviu Dragnea, s-au aflat in jurul Vioricai Dăncilă, in timpul unei plimbari prin Husi, Vaslui.

Viorica Dăncilă a participat la mai multe evenimente cu impact electoral. In Husi, s-a dus la targul organizat cu ocazia Toamnei Culturale.

Cel din mijloc, din poză, este fostul bodyguard al lui Liviu Dragnea. Anterior, premierul a participat la Sarbatoarea Toamnei din comuna Zorleni.

La Zorleni, premierul a participat la sarbatorirea nuntii de aur, de catre sapte cupluri care au implinit 50 de ani de casatorie.

„Apreciez si iubesc oamenii in aceeasi masura, pentru ca numai iubind oamenii poti sa fii alaturi de ei. Daca stai departe de oameni, n-o sa-i intelegi niciodata si n-o sa le intelegi nevoile, n-o sa le intelegi dorintele, pentru ca exista o adevarata bariera.

Indiferent de cei care vor jigni, indiferent de cei care vor tipa, nu asa suntem noi, romanii. (…) Cei care tipa nu ne reprezinta pe noi, romanii. (…) Nu avem nevoie de doua Romanii, Romania lor si Romania noastra. Romania e a tuturor si trebuie sa fim uniti pentru parintii si bunicii nostri care au construit aceasta tara”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă a fost insotita de vicepremierul Mihai Fifor, ministrul Agriculturii, Petre Daea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

249 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here