Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă, la ședința de Guvern: PSD vă lupta cu ”această alianță a austerității” care a pus la cale moțiunea de cenzură

dăncilă

Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de vineri, a conturat discursul politic de după votul de joi dat împotriva echipei sale guvernamentale: PSD vă lupta cu ”această alianță a austerității” care a pus la cale moțiunea de cenzură.

PSD îşi va continua lupta (…) şi va lupta în fiecare zi pentru ca această alianţă a austerităţii, care a pus la cale moţiunea de cenzură, să nu ajungă să facă României răul de care este în stare. Este datoria noastră să limităm efectele devastatoare ale haosului în care Klaus Iohannis a aruncat ţara lăsând-o fără viziune, fără un program de guvernare. Sunt un om politic responsabil, îmi doresc stabilitate şi bine atât pentru oameni cât şi pentru ţară.

Îmi doresc ca această perioadă de instabilitate politică să se încheie cât mai repede, pentru că acest blocaj generat de preşedintele Iohannis durează de prea mult timp şi afectează România. Aşadar, îi solicit preşedintelui să îşi îndeplinească atribuţiile şi să desemneze cât mai rapid un premier, care să se prezinte în faţa Parlamentului cu un Cabinet de miniştri şi un program de guvernare”, a declarat Viorica Dăncilă, vineri, la Guvern, citată de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri