Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă. „Luăm în calcul suspendarea președintelui!”

viorica dăncilă

Premierul interimar Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara la Antena 3, că partidul pe care îl conduce, PSD, ia în calcul nici mai mult nici mai puțin decât suspendarea președintelui Klausi Iohannis.

Dăncilă a mai afirmat că președintele României ar fi încălcat Constituția și că, din acest motiv, PSD se poate gândi la suspendarea acestuia, chiar dacă guvernul PSD a fost demis prin moțiune de cenzură. Nu vom gira în niciun caz guvernul Orban, a declarat Viorica dăncilă. Orice pesedist care va fi în sala la acel vot, va fi dat afară din partid.

Premierul interimar i-a mai reproșat președintelui, între multe altele, faptul că ar fi introdus România în haos – fără să vină cu argumente -, ba chiar și faptul că merge în vizită în Japonia.

Viorica Dăncilă a mai declarat că ar dori FORMAREA UNEI NOI MAJORITĂȚI ÎN PARLAMENT, dar apoi a spus că PSD  vrea în … Opoziție.

Ceva mai târziu, premierul interimar a recunoscut că, după criza creată de trecerea moțiunii, suspendarea președintelui ar adânci și mai mult criza din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri