Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă, prezentă la datorie, în campanie electorală, în Ferentari, elegantă şi pe tocuri

Dăncilă

Viorica Dăncilă s-a aflat in vizita in Ferentari, în Sectorul 5 al Bucurestiului, însotita de Eugen Teodorovici si de primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Dăncilă s-a temut sa mearga si in preajma blocurilor in care locuiesc oameni in beciuri. O jurnalista care a dorit sa-i atraga atentia asupra acestui aspect a fost agresata verbal de Daniel Florea.

Jurnalista Diana Oncioiu a tinut sa-i arate Vioricai Dăncilă conditiile mizerabile in care traiesc zeci de familii in Ferentari. Teodorovici a sarit imediat sa o bruieze, in timp ce Florea a catalogat-o drept „agresiva” pe jurnalista.

Iata relatarea jurnalistei, despre vizita lui Dăncilă in Ferentari:

„Viorica Dăncilă este presedinta unui partid care administreaza Sectorul 5 de aproape 20 de ani. Timp de patru mandate puterea a fost la Marian Vanghelie. De trei ani de zile primar este Daniel Florea, omul care vede in sectorul sau doar institutiile (Catedrala, Parlamentul, Palatul Cotroceni), oamenii mai putin. Azi, Viorica Dăncilă, edilul Florea si ministrul Eugen Teodorovici au facut o vizita de campanie pe Calea Ferentari 72, unde primaria a deschis o baie si o spalatorie publica.

La 20 de metri de locul care da bine la poza de campanie sunt blocurile in ale caror beciuri locuiesc oameni. Oameni si sobolani. In aceste beciuri au murit in 2006 patru copii. Pentru ca traiul intr-un spatiu care nu a fost destinat locuirii nu este niciodata sigur.

Suprafata unei boxe variaza intre 4 si 9 metri. In unele cazuri oamenii au mai spart zidurile si din doua boxe au facut una. In urma cu trei ani i-am prezentat primarului Daniel Florea situatia de pe Calea Ferentari 72. A refuzat sa discute subiectul. Beciurile sunt si in acest moment locuite. De oameni si sobolani.

Am intrebat-o pe doamna Dăncilă daca e la prima vizita in Ferentari. A spus ca a mai fost. Nici nu a apucat bine sa termine raspunsul ca Eugen Teodorovici a intervenit imediat pentru a sublinia ca domnia sa locuieste in Ferentari. Reiau mai jos dialogul care a urmat.

Eu: Stiti atunci si de blocurile de la 20 de metri de aici unde oamenii stau in beciuri.
Teodorovici: Stiu de toate blocurile. Nu, nu in beciuri.
Eu: Ba da.
Teodorovici: Sunt conditii…
Eu: Sunt oameni care stau in beciuri. Mergem acum daca vreti sa vedeti
Teodorovici: Stati putin ca aici il avem pe domnul primar.
Eu: Credeti-ma ca stiu subiectul. I-am scris domnul primar. Dar putem merge sa vedeti.
Teodorovici: Sunt inca in Romania conditii care trebuie crescute.
Eu: Beci inseamna 4mp, beci inseamna loc de depozitat lucruri pe care nu le folositi. In aceste beciuri au murit acum cativa ani de zile copii. Acele beciuri trebuiau evacuate de mult.
Teodorovici: Imediat va spune domnul primar.

Dăncilă: Daca dvs. vreti sa si ascultati cred ca primarul.
Eu: Am trimis solicitare si nu mi s-a raspuns
Dăncilă: Cred ca aceste lucruri tin de Primaria Sectorului 5 si primarul va va da raspunsurile.
Eu: Cand? Le-am cerut acum trei ani de zile.
Florea: Lasati ca le-ati cerut si vi s-a raspuns si sunteti la fel de agresiva ca atunci.

As fi vrut sa-i spun doamnei Dăncilă ca o fi treaba primarului, dar e totusi si treaba domniei sale sa stie ce se intampla intr-un cartier in care a venit sa-si bifeze poza de campanie. Ghetoul de pe Livezilor e la doi km de locul vizitat de candidata la presedintie. Dar ghetoul si oamenii lui strica poza”, a scris jurnalista pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri