Caută
Close this search box.

A fost abuzată de şase tineri, veniţi să o salveze de un violator. Patru au fost deja ARESTAŢI

Totul pare rupt dintr-un film de groază. cum se spune, incredibil, dar adevărat. O tânără aflată în căutarea unui loc de muncă a fost ademenită de o cunoștință, într-un parc, unde a fost abuzată. Strigătele victimei au fost auzite de șase tineri care, după ce l-au pus pe fugă pe agresor, au batjocorit-o, la rândul lor, pe fată.

Victima a reușit să ajungă la o secție de poliție și a povestit ce i s-a întâmplat.

„Tânăra căuta un loc de muncă. Ajunsese în parc pentru a se întâlni cu un prieten care îi este cunoscut și fratelui ei. El i-a asigurat ajutorul în găsirea unui loc de muncă și i-a cerut să se întâlnească cu el în parc, unde a încercat să o violeze”, a precizat un oficial al Poliției din Buddha Gautam Nagar.

Totul s-a petrecut în Uttar Pradesh, un stat din estul Indiei. Tânăra, care este analfabetă, îl rugase pe un prieten să o ajute să își găsească un loc de muncă. Când a ajuns la întâlnire, acesta a tras-o,cu forța într-un tufiş, unde a abuzat de ea. Șase tineri, care se aflau în apropiere, au auzit strigătele şi au intervenit. În loc să o ajute, cei șase tineri au abuzat-o, la rândul lor, pe tânără. Patru dintre ei au fost arestaţi, iar doi sunt căutaţi, scrie presa locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri