Caută
Close this search box.

A murit de inimă rea după ce fostul ministru PSD, Ucigașul de porci Petre Daea, i-a sacrificat 20.000 de porci

petre daea

În mandatul de ministru al lui Petre Daea, au apărut 1.500 de focare de pestă porcină și au fost sacrificați jumătate de milion de porci.  

Directorul Complexului Zootehnic de creștere a porcilor PIGCOM de la Satu Nou, Andrei Petre a murit de inimă rea după cum spun apropiații. În vara anului trecut, toți porcii i-au fost sacrificați după ce pesta porcină africană a intrat în complexul zootehnic.

Newsweek România scrie, pe larg, despre moștenirea pe care ne-a lăsat-o Petre Daea, ex-ministrul Agriculturii care nu a putut gestiona criza pestei porcine.

În urma declanșării epidemiei de pestă porcină zeci de județe nu mai au voie să comercializeze carne, potrivit unui răspuns al Comisie Europene pentru Newsweek România.

„Pesta Porcină Africană a mai făcut o victimă. De data asta este vorba despre un om, Andrei Petre.  A murit de supărare spun mulți dintre cei care l-au cunoscut. A trecut un an și-o vară de când i-au nimicit toate animăluțele din Complexul de creștere a porcilor de la Satu Nou pe care l-a păstorit mai bine de 35 de ani.

<<Închid ochii și văd cum au ucis 20.289 de animale, zi și noapte, timp de două săptămâni. S-a golit ferma asta unde-au muncit atâția oameni, și-au hrănit familia, au sperat și dintr-o dată: Gata(!) S-a golit…>>

Noaptea, Andrei Petre ieșea tiptil din casă, se așeza pe scări și plângea. <<Parcă nu mai am nici un sens, îmi spunea. Mi-am lăsat aici toată viața. A fost greu, au fost timpuri grele dar am trecut, cu răbdare, cu muncă multă… Livram peste tot dar oamenii erau bucuroși că aveau întotdeauna carne gustoasă pe masă. Acum nu, nu pot să înțeleg de ce a trebuit să ne închidă aproape pe toți. De fapt, înțeleg, dar nu pot să accept… Este prea multă nedreptate>>, ne spunea cu amărăciune acest om în urmă cu câteva luni, potrivit dobrogeanews.ro

Petre Daea – analfabet funcțional, pe modelul de ministru tip PSD – spunea, în septembrie anul trecut, la dezbaterea moţiunii simple împotriva sa, în plenul Camerei Deputaţilor, că se exagerează cu prezentarea situaţiei pestei porcine în România, pentru a se da impresia că situaţia este scăpată de sub control, potrivit Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri