Caută
Close this search box.

Accident cumplit. Un fotbalist român de 19 ani a murit în Italia

Tragedie fără margini pe o șosea din Italia. Un român de 19 ani a murit în urma unui cumplit accident rutier. Tânărul era portarul unei echipe locale de fotbal.

Tragedie în Italia. Alexandru, un român de 19 ani, a murit, sâmbătă, într-un accident de circulaţie produs în Caravate, oraş din provincia Varese, Italia.  Conform Corriere della Sera, sâmbătă la prânz, Alexandru se întorcea cu maşina acasă, de la liceu, în momentul în care a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă.

Maşina tânărului a derapat, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a lovit de o altă maşină care venea din sens opus şi era condusă de un italian de 47 de ani.

Martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a medicilor, iar aceştia, dar şi pompierii ajunşi la faţa locului s-au declarat îngroziţi de cele văzute.

Pentru tânărul român au avut nevoie de nu mai puţin de două ore pentru a scoate trupul dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost prea târziu, astfel că au declarat decesul tânărului.Colegii de la A. S. D. Varese Calcio şi-au luat „adio” de la român printr-un mesaj tulburător postat pe pagina de Facebook a clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri