Caută
Close this search box.

Accident mortal în România. Drum național blocat

UPDATE. Un bărbat în vârstă de 73 de ani din oraşul Oneşti a decedat după ce a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean Buzău în urma accidentului rutier. Medicul Adrian Zoican, şeful UPU Buzău, a declarat, pentru Agerpres, că bărbatul a suferit politraumatisme multiple cu numeroase fracturi, fiind adus la spital în stop cardio-vascular şi, în ciuda intervenţiei medicilor, la scurt timp a decedat.

Articolul inițial. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2E85 București – Buzău, între localitățile Cioranca și Limpezis (jud. Buzău) a avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite grav. Drumul este blocat. Se estimează ca circulația să fie reluată în 40-60 de minute.

Conform primelor informații de la fața locului, conducătorilor auto le vor fi prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Barbatul din Bacău (încarcerat) a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

„Din primele date, se pare că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 2, din direcţia Bucureşti către Buzău, un bărbat de 73 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism ce rula din sens opus şi era condus de către un buzoian de 21 de ani. În urma impactului, elemente din caroseria celor două autovehicule au ricoşat în alte autoturisme ce rulau spre Bucureşti„, a precizat reprezentantul IPJ Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri