Caută
Close this search box.

Accident GRAV la metroul de la Universitate. Un bărbat a fost transportat la spital

Metrou

Un bărbat de 47 de ani a fost dus la spital vineri, după ce i-a căzut în cap un panou din tavanul de la staţia de metrou de la Universitate, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

„Un bărbat de 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcţie căzute din plafon.

A fost transportat la Spitalul Universitar în stare de conştienţă. A intervenit o autospecială SMURD”, a informat Biroul de presă al ISUBIF.

”Metrorex informează că astăzi, la ora 16.53, în staţia de metrou Universitate, în timpul accesului dinspre Pasajul Universitate către peron, un călător a fost accidentat de un geam cazut din plafonul tavanului.

Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului pentru a acorda primul ajutor. Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoara la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar,” potrivit News.ro.

„În urma acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, a transmis Metrorex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri