Caută
Close this search box.

Accident în lanţ la Focşani. Două persoane au murit, patru sunt rănite

UPDATE Circulaţia a fost reluată sâmbătă pe centura municipiului Focşani, după accidentul în lanţ în care au fost implicate patru autoturisme, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor patru, dintre care două sunt în stare gravă.

„Circulaţia pe centura municipiului Focşani a fost reluată în urma accidentului în care au fost implicate patru autoturisme, soldat cu decesul a două dintre victime.

Două persoane au fost rănite uşor, iar alte două victime sunt în stare gravă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Trei dintre victime au rămas încarcerate în urma accidentului, astfel că a fost nevoie de intervenţia a patru echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, precum şi a mai multor ambulanţe care au acordat primul ajutor victimelor., potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei, accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenţiei la volan, una dintre maşinile implicate fiind proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două autovehicule.

„Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe banda de lângă acostament a prins acostamentul la trecerea pe lângă un microbuz care circula pe banda de lângă axul drumului, după care a intrat în coliziune faţă – spate cu un autovehicul cu remorcă. Acesta a fost proiectat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule”, a precizat IPJ Vrancea.

FOTO: ISU Vrancea

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri