Caută
Close this search box.

Accident îngrozitor în România. Un bărbat băut a băgat în spital cinci persoane

Sâmbătă seara, în localitatea Bretea Strei din județul Hunedoara, pe DN66, s-a produs un accident care a băgat în spital cinci persoane. Poliția a precizat că accidentul a fost provocat de un șofer beat, care a făcut o depășire riscantă și a lovit altă mașină.

Bărbatul de 31 de ani, din județul Sibiu, s-a urcat băut la volan, iar pe DN66 a provocat o nenorocire. Accidentul s-a soldat cu cinci răniți, pe raza localității Bretea Strei.

Șoferul din Sibiu a făcut o depăşire şi a lovit o maşină ce venea regulamentar din sens opus, condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Uricani. În urma impactului au fost răniţi cei doi şoferi şi trei pasageri (un adolescent de 17 ani, un bărbat de 50 de ani şi o femeie de ani). Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, şoferul de 31 de ani a fost depistat pozitiv, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l, alcool în aerul expirat.

În zona accidentului traficul a fost întrerupt iar circulaţia a fost dirijată de poliţişti pe rute ocolitoare, prin localitatea Bretea Strei. În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri