Caută
Close this search box.

Adevărul despre moartea unui artist foarte îndrăgit

Îndrăgitul interpret de muzică populară Aurelian Preda a fost – mulți ani – un om bolnav și s-a luptat aproape o jumătate de viață pentru viața lui. Totuși, există indicii că moartea artistului, care s-a producs la 46 de ani, a fost ”grăbită” de o posibilă eroare medicală, transmite România TV.

Medicul de la Viena, a cărui pacient a fost Aurelian Preda, a spus familiei artistului că stentul de la pancreas montat în România s-a infectat și a dus la septicemie, aceasta fiind și cauza morții lui Preda în septembrie 2016.

Dacă stentul ar fi fost din metal, Aurelian Preda – în foto, alături de fiica sa – ar mai fi trăit câțiva ani. Declarația aparține lui George, confidentul lui Aurelian Preda de la Viena, omul care a fost alături de cântăreț în ultimele clipe ale vieții.

El a povestit în premieră și circumstanțele morții lui Preda: artistul a rămas singur la o pensiune, i s-a făcut rău și s-a târât singur până la recepție pentru a chema o ambulanță, arată România TV.

Nicușor Iordan este acuzat de fiica lui Aurelian Preda de abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă. Declarațiile din plângerea penală, prezentate de România TV, sunt uluitoare. Acuzatul iese la atac, chiar de la mormântul lui Aurelian Preda, de unde a lansat în spațiul virtual un mesaj halucinant împotriva fiicei acestuia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri