Caută
Close this search box.

Adina Vălean a primit aviz pozitiv, cu unanimitate de voturi, din partea Comisiei juridice a Parlamentului European

comisia europeană

Europarlamentarul PNL Adina Vălean a primit marți, cu unanimitate de voturi, aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Parlamentului European pentru ocuparea funcției de comisar pe transporturi, a declarat pentru G4Media.ro europarlamentarul Daniel Buda, membru al comisiei.

El a explicat că, după evaluarea dosarului Adinei Vălean, fără ca ea să fie audiată, avizul pozitiv a fost adoptat de 21 de voturi din 21.

La fel, a primit aviz pozitiv cu unanimitate de voturi și propunerea Ungariei pentru funcția de comisar european, Oliver Várhelyi.

În schimb, propunerea Franței pentru portofoliul Pieței interne, Thierry Breton, a trecut la limită de Comisia JURI a Parlamentului European, în favoarea sa votând 12 membri, iar împotrivă – 11.

În momentul votului din Comisia juridică a Parlamentului European, Adina Vălean era audiiată în Comisiile de afaceri europene ale Parlamentului României.

Joi, Vălean va fi audiată în Comisia de transporturi a Parlamentului European, urmând ca pe 27 noiembrie, în plenara de la Strasbourg, Ursula von der Leyen să ceară votul de încredere asupra întregii Comisii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri