Caută
Close this search box.

Alertă de la guvern. Ludovic Orban dă semnalul convocării Comandamentului de iarnă

ludovic orban

Noul premier Ludovic Orban a anunțat, la începutul ședinței de Guvern, că mâine va fi convocat Comandamentul de iarnă pentru a vedea care este situația din teritoriu. În aceleși timp, Orban a punctat că sunt probleme cu bugetul pentru că nu sunt bani pentru a fi încheiat anul în curs.  Pe de altă parte, noul premier va convoca în aceasta seară și o ședintă în vederea organizării alegerilor.

„Avem cateva prioritati – organizarea alegerilor.  Convocam în această seara toate entitățile responsabile  pentru a vedea situatia la zi pentru a organiza la zi alegerile prezidențiale astfel incat fiecare român să voteze.

Dl ministru al Economiei si ceilalți miniștri – maine va fi convocat comandamentul de iarna pentru a vedea situatia din energie si din infrastructura de transport. Dl Citu, aveti o sarcina dificilă!. Trebuie sa faceți rectificarea. Sunt multe restanțe la execuția bugetară.  Am primit semnale că nu au bani pentru a încheia anul in curs.”, a declarat premierul Ludovic Orban la începutul ședinței de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri