Caută
Close this search box.

Ambasadorul Rusiei la București, convocat de urgență la MAE după atacul virulent la adresa Custodelui Coroanei, MS Margareta

Ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a fost convocat azi de urgență la Ministerul Afacerilor Externe, după ce, pe 22 noiembrie, a lansat un atac fără precedent la adresa MS Margareta, Custodele Coroanei și șefa Casei Regale a României, au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale.

Într-o postare pe Facebook, pe 22 noiembrie, Ambasada Rusiei a publicat un asa zis „comentariu pentru presă”, intitulat „Despre fobiile istorice și geopolitice ale Custodelui tronului românesc”. Practic, ambasada dă o replică la discursul custodelui Coroanei, susținut cu o seară înainte la „Seara Corpului Diplomatic acreditat la București”.

„În spiritul celor mai grave fobii istorice cultivate încă în „Vechiul Regat” și cu nimic mai prejos decât standardele industriei de mainstream occidentale ce produce fake news, ştiri false, Custodele Coroanei a decis să probeze „mantaua de strateg geopolitic”, care are grija securității și bunăstării nu doar a propriului stat, ci și cel puțin a unei jumătăți din Eurasia și a întregului spațiu euro-atlantic. Din păcate, în comparație cu grandiozitatea planului, concluziile și rețetele propuse s-au dovedit a fi dureros de primitive și ușor de recunoscut”, se arată în postarea Ambasadei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri