Caută
Close this search box.

Ana Birchall ar urma să fie EXCLUSĂ de Dăncilă din PSD săptămâna viitoare

ana birchall

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi seară, că este ”o foarte mare nemulţumire” în partid legată de activitatea fostului ministru al Justiţiei Ana Birchall.

”Este o foarte mare nemulţumire în rândul partidului în ceea ce priveşte activitatea doamnei Ana Birchall”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Aceasta a reamintit că o revocase din funcţie pe Birchall de la Ministerul Justiţiei, dar preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să pună în practică decizia.

Dăncilă a spus că, după ce a văzut aprecierile pe care le-a făcut Klaus Iohannis marţi la adresa activităţii Anei Birchall la Ministerul Justiţiei, a înţeles de ce Iohannis a refuzat să o revoce din funcţie, potrivit News.ro.

Fostul premier a anunţat că situaţia Anei Birchall va fi discutată săptămâna viitoare în şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Klaus Iohannis i-a mulţumit, marţi, Anei Birchall pentru munca sa ca ministru al Justiţiei:

„Au fost situaţii critice în care dvs., ca ministru al Justiţiei, aţi fost în contrasens cu conducerea Guvernului şi a partidului care a dat acel guvern eşuat şi să ştiţi că am apreciat de fiecare dată această postură pe care aţi avut-o, o postură pentru sistemul de justiţie, pentru independenţa justiţiei şi nu pentru nişte politruci care au încercat să subjuge sistemul românesc de justiţie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri