Caută
Close this search box.

UPDATE Record: Aproape 600.000 de români au votat în Diaspora

diaspora

UPDATE 586.107 români au votat în Diaspora până duminică, la ora 14.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit datelor Biroului Electoral Central (BEC).

Comparativ, în primul tur, până la aceeași oră, votaseră în Diaspora 440.032 alegători.

MESAJ important pentru românii din Marea Britanie din partea ministrului de Externe, Bogdan Aurescu

(Ştirea iniţală)

Românii din Diaspora au votat sâmbătă, pentru a doua zi, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. La ora 00.23, conform Biroului Electoral Central, numărul de votanţi era de 380.803, dintre care 17.503 votaseră prin corespondenţă.

Violeta Alexandru: Am votat cu încredere că alegătorii fac diferenţa între „o Românie a oamenilor serioşi şi o ţară în care se minte”

Pe parcursul celor două zile, s-a menținut un ritm de vot ridicat și, astfel, a fost depășit numărul total de voturi înregistrate în Diaspora, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din anul 2014.

Imagini virale cu o româncă din Spania, care i-a lăsat muţi pe cei din secţia de votare

Dacă valul de români care vor merge la urne se va menține și duminică, atunci aceștia vor înregistra un nou record spectaculos al participării la vot.

La ora 22.40, a fost depășit numărul total de români care au votat în străinătate în turul doi al prezidențialelor din anul 2014. Urnele se redeschid în această dimineață, pentru a treia zi de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri