Caută
Close this search box.

Autoritățile ne obligă să ne punem centrale termice la bloc!

A mai rămas puțin până când vom da din nou drumul la căldură, iar autoritățile, cel puțin cele din București, nu au vești tocmai bune. Cu timpul, având în vedere întreruperile de apă caldă tot mai dese cu care ne cadorisește RADET, am putea fi nevoiți să ne punem centrale termice la bloc, pentru a ne asigura trecerea iernii.

Autoritățile ne împing să ne punem centrale termice. RADET are tot mai des sincope în furnizarea apei calde în Capitală

În ultimele luni, tot mai multe cartiere din București s-au confruntat cu problema lipsei apei calde. Au existat zile și săptămâni întregi în care în anumite zone din Capitală a fost înreruptă și apa rece, iar motivul a fost mereu același: lucrări la țevi. Cele mai frecvente plângeri au venit din cartierele Dristor, Titan și Militari și nu este deloc exclus ca după instalarea oficială a iernii, RADET să facă în continuare întreruperi de apă caldă.

Asta îi va duce pe bucureșteni la ideea de a opta pentru centralele termice, având în vedere că an de an răsare pe buzele tuturor aceeași întrebare: vom avea căldură iarna aceasta? Un lucru interesant, constatat recent, în tot acest context neplăcut pentru locuitorii din Capitală este că RADET pierde 2,6 milioane de litri de apă pe oră, prin țevi, pe timp de iarnă. Unele dintre țevi sunt și la ora actuală reparate prin cârpeală, iar imaginile cu țevile lipite cu scotch sunt deja clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri