Caută
Close this search box.

Bădălău își cere scuze după declarațiile despre Diaspora: Intenția nu a fost de a jigni pe cineva

niculae bădălău

Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu și fostul ministru al Economiei, și-a cerut scuze public pentru declarațiile apărute în spațiul public, în care critica ideea de a se mări numărul parlamentarilor din diaspora, argumentând că nu e normal ca oamenii care nu se mai întorc în țară să decidă soarta locuitorilor din România. 

Fostul ministru a spus că, de fapt, declarațiile sale au fost scoase din context și nu a intenționat să jignească pe cineva.

‘Îmi cer scuze pentru declarațiile despre Diaspora apărute astăzi în spațiul public. Ele au fost scoase din context, însă, în niciun caz, intenția nu a fost de a jigni pe cineva.

Ii respect pe toți oamenii care muncesc pentru a-și întreține familiile și îi asigur de toată stima și prețuirea mea”.

Declarațiile inițiale ale lui Niculae Bădălău

„Intervine faptul asta ca eu sunt cetatean roman cu domiciliul in Spania, sau am dubla cetatenie si eu in Romania nu ma mai intorc niciodata. Pentru ce sa decid cei care conduc in Romania soarta lor? Vi se pare normal? Eu cred ca trebuie sa ii tinem apropiati si trebuie sa facem lucrul asta, dar trebuie sa ne gandim cum sa facem legal si normal”, a zis Niculae Bădălău.

„Acum e discutia pe cate locuri dam in Diaspora. Daca vrei sa puneti pe listele partidului din Diaspora, cine nu va lasa? Nu putem sa marim numarul de parlamentari (…) acum au 700.000 de oameni care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care sunt legale, restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu, nu ilegal, dar.. (…) Cred ca e o nebunie povestea asta, e o nebunie si cred ca va deranjeaza ca altcineva sa stabileasca soarta dvs decat cei din tara, care pana la urma ei mananca painea neagra”, a afirmat Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri