Caută
Close this search box.

Băieţelul de opt ani dispărut la Pecineaga este de negăsit. Pompierii și polițiștii continuă căutările

Pompierii continuă, luni, acţiunea de căutare a băiatului de 8 ani dispărut sâmbătă din faţa casei sale, la Pecineaga, ei acţionând cu motopompe de mare capacitate în zona de colectare a dejecţiilor ce aparţine unui complex zootehnic de creştere a porcilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, la faţa locului sunt prezenţi şi scafandri.

„În aceste momente, la căutările minorului participă, din cadrul ISU Constanţa, 2 autospeciale de scafandri cu 2 ofiţeri şi 3 subofiţeri, un autocamion de intervenţie cu o motopompă de capacitate mare cu 3 subofiţeri. Pompierii intervin de la ora 7,00 la fosele de dejecţie”, a transmis ISU.

Conform sursei citate, în sprijinul echipajelor de intervenţie vor veni pompieri de la Detaşamentul Cernavodă, cu o a doua motopompă.

Gropile de colectare a dejecţiilor de la complexul zootehnic au o adâncime de aproximativ şase metri.

Un băiat de 8 ani, care a dispărut din faţa locuinţei sale în timp ce se afla la joacă, cu rolele, în localitatea constănţeană Pecineaga, este căutat continuu de sâmbătă seară.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la căutări participă peste 150 de lucrători ai IPJ, ajutaţi de trei câini de urmă, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, poliţişti locali, voluntari, intervenindu-se şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă, fiind verificat şi sistemul de supraveghere video din localitate, format din 40 de camere.

Verificări au fost efectuate şi pe raza localităţilor Ovidiu, Hârşova, Neptun.

Poliţia Pecineaga a fost sesizată sâmbătă seară despre dispariţia minorului. Până în prezent, copilul nu a mai dispărut niciodată de acasă.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, în jurul orei 19,00, cu privire la dispariţia lui Biţică Iulian Alexandru, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15,00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă”, a transmis, sâmbătă, IPJ Constanţa.v

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri