Caută
Close this search box.

Bărbat filmat în timp ce este împușcat de un polițist după ce l-a atacat. VIDEO

Aseară, în apropierea unei secții de votare din Prahova un bărbat a fost împușcat în picior după ce l-ar fi atacat pe polițistul care păzea secția de votare. 

Inițial autoritățile au transmis că mai multe persoane de etnie rromă s-au luat la harță cu jandarmii pe motiv că nu sunt lăsați să voteze. Atunci ar fi intervenit și un polițist care, după somațiile legale, ar fi efectuat mai multe focuri asupra agresorilor. Unul dintre aceștia a fost împușcat în picior. Pentru calmarea spiritelor au intervenit polițiștii din cadrul Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale Prahova.

?În cursul nopții, la o secție de votare din Prahova, polițistul care se afla în pază a fost atacat de 9 bărbați aflați în stare de ebrietate. Cu toate că polițistul i-a somat pe bărbați să se îndepărteze și să înceteze atacurile, aceștia au aruncat cu sticle și au recurs la amenințări. In aceste condiții, polițistul aflat singur în serviciu l-a împușcat pe bărbatul care l-a atacat în mod direct. Polițistul este înjurat, amenințat, atacat, pentru că suntem „cetățeni europeni” și avem drepturi. Apreciem în mod deosebit stăpânirea de sine și modul de intervenție al polițistului. Iar pentru cei din MAI, credem că ar trebui să fie un semnal de alarmă faptul ca avem doar UN SINGUR polițist în paza acestor secții”, se arată într-o postare pe Facebook a Sindicatului Europol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri