Un bărbat care participa la o partidă de vânătoare pe raza comunei Ramna, județul Caraş-Severin, a fost împuşcat accidental, sâmbătă după-amiază, fiind atins de un glonţ care a ricoşat, relatează Agerpres.

În jurul orei 15.10, Poliţia oraşului Bocşa a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în zona cabanei de vânătoare Smida, de pe raza comunei Ramna, un bărbat a fost împuşcat accidental, fiind atins de un glonţ ricoşat. Echipa de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, a identificat doi bărbaţi, de 48 şi 56 de ani, care ar fi participat la o vânătoare în zona respectivă. Din primele cercetări, rezultă faptul că bărbatul de 56 de ani ar fi executat un foc de armă cu arma de vânătoare, glonţul ricoşând şi lovindu-l în zona maxilarului pe bărbatul de 48 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar armele de vânătoare au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului şi în funcţie de rezultat vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Citește și: FOTO. PSD Brașov, prima filială care cere excluderea Bădălăului din partid

1 COMENTARIU

  1. e le trebuie vanatoare ca nu poate sa dea 20 de lei si isi ia un kil de carne si sa crape in ei .le trebuie sa omoare animale.nu imi pare bine dar nici rau sa se mai sature,ce placere sa fie sa omori animale,cred ca astia nu sunt normali la cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here