Caută
Close this search box.

Barna nu demisionează, deşi a ratat turul doi

Liderul USR Dan Barna nu va demisiona din fruntea partidului, deşi a ratat turul doi al alegerilor prezidenţiale. „Bucata de Românie pe care m-am bazat şi în care am crezut este mai mică decât am anticipat“, a spus Dan Barna. Alianţa USR-PLUS va continua, a spus şi Dacian Cioloş.

„Îmi asum întreaga responsabiitatea pentru acest obiectiv pe care nu l-am atins: un tur doi fără PSD. Îmi asum că nu am reuşit cu mesajul la mai mulţi cetăţeni, vom avea o analiză foarte elaborată în cadrul politic. În această seară i-am convocat pe liderii judeţeni la o discuţie. Suntem în continuare pe un drum în care credem foarte mult. Sunt încrezător pentru rezultatul Alianţei USR PLUS la locale şi parlamentare. Din păcate, bucata de Românie pe care m-am bazat şi în care am crezut este mai mică decât am anticipat. Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit-o electoratul. Sunt optimist în continuare“, a spus Dan Barna.

La finalul săptămânii, conducerile celor două partide se vor reuni pentur a discuta despre viitorul Alianţei USR-PLUS.

„În turul doi, susţinerea noastră va merge către Klaus Iohannis. Mergem înainte. Am învăţat din această campanie, ieşim întăriţi din ea“, a spus şi Dacian Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri