Fostul președinte al României Traian Băsescu a acceptat să vorbească despre numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea PSD. Băsescu este de părere că acum Viorica Dăncilă decontează eșecul înregistrat la alegerile prezidențiale, dar trage și un semnal de alarmă. Băsescu crede că Marcel Ciolacu, este o variantă mai proastă pentru conducerea PSD. „PSD nu putea sa ramana la minciuna de aseara.

Traian Băsescu, despre numirea lui Marcel Ciolacu în fruntea PSD

Mai aveau putin si spuneau ca au castigat alegerile. Nu puteau sa mearga in continuare pe aceasta gogomanie cu recastigarea voturilor. Eu cred ca Dăncila e dispusa sa plece si singura. A fost într-o capcana. A trebuit sa faca fata fara Dragnea. A fost prizoniera la palatul Victoria.

Dancila decontează tot. La lucrul acesta trebuia sa se gandeasca cand a acceptat postul. Dansa trebuia sa stie ca va fi o victima. Dintre mai marii PSD e ultima care ar putea fi responsabila. Ei au tinut-o in functie”, a comentat Traian Băsescu.

“Este o variantă mai proastă ca Dăncilă”

Traian Băsescu le-a dat sfaturi și învingătorilor. „Nu m-a surprins victoria lui Iohannis. Cand castigi cu 65% esti unsul lui Dumnezeu. Procentul este impresionant. Nu exista in Europa un astfel de castigator. Are capacitatea de a influenta alegerile anticipate. Dar acest obiectiv e sortit esecului. Pentru ca nu va vota Parlamentul.

Daca nu ai mandat intreg ca parlamentar iti pierzi pensia. Eu nu beneficiez de pensie parlamentara. Nu am avut niciunul intreg. Guvernul Orban este consolidat după aceste alegeri. Aş pune pe primul loc cresterea eficienţei statului. Noi aem un stat care nu functioneaza. Avem incompetenti pana la cel mai de jos nivel. Aparatul de stat este imbacsit de incompetenti”, a mai spus Băsescu.

111 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 7 =