Caută
Close this search box.

Bomba în cazul Caracal va exploda chiar de alegeri. FBI anunță cui aparțin oasele din lizieră

FBI ar trebui să anunţe până vineri rezultatul expertizei ADN a oaselor din lizieră de la marginea oraşului Caracal. Între timp, familia Luizei face apel disperat la autorităţi să îi dea o veste, orice veste, dar să lamureasca misterul din jurul acestui caz.

Anchetatorii români susţin că, în momentul în care au predat probele specialiştilor americani, au fost înştiinţaţi că vor primi un răspuns în maximum 45 de zile. Termenul expiră chiar vineri înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Potrivit unor surse România TV, specialiştii FBI ar fi întâmpinat probleme în stabilirea  ADN-ului mitocondrial din probele primite, pentru că oasele ar fi calcinate.

Drept urmare, în lipsa unei dovezi clare procurorii nu pot stabili cu acuratețe dacă Luiza este în viață sau nu. Gheorghe Dinică a declarat că ar fi omorât-o pe Luiza, după care i-ar fi aruncat osemintele într-o lizieră din Caracal.

Tonel Pop a spus că la Biroul Federal de Investigații au ajuns probe care nu pot demonstra ADN. Astfel, din oasele care au ajuns la FBI, nu se poate determina nici măcar dacă oasele sunt de proveniență umană sau animală.

„La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici macarr nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală! Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva”, a spus Tonel Pop la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri