Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, a decis, duminică, să îşi exprime votul în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale la cea mai mică secţie de votare din judeţul Botoşani, dar şi din regiunea Moldovei.

Şlincu, însoţit de soţia sa, a votat la Secţia de votare 401 din localitatea Gorovei – comuna Văculeşti, acolo unde numărul alegătorilor înscrişi pe listele electorale permanente este de doar 28.

„Simţul civic ne îndeamnă să ne exercităm dreptul de vot, garantat de Constituţie. Am votat pentru un preşedinte care să ne reprezinte pe noi- poporul român, cu cinste şi demnitate. Am votat pentru un preşedinte care să se gândească la binele românilor, care să unifice, nu să dezbine şi care să ajute România să fie un stat respectat, să ajute românii să fie respectaţi”, a declarat prefectul Dan Şlincu.

La Secţia de votare 401 au votat, duminică, până la ora 15.30, 41 de persoane, dintre care 18 pe listele electorale permanente şi 23 pe liste suplimentare. Astfel, procentul de prezenţă la vot depăşeşte 140%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =