Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că dezbaterea organizată de Klaus Iohannis a fost un simulacru, cu întrebări montate dinainte. Acesta a adăugat că Viorica Dăncilă a ieșit în evidență, la conferința de presă de marți, prin faptul că este un om normal, „din lumea reală românească”.

„A fost un simulacru de dezbateri organizat de domnul Klaus Iohannis, în care am văzut un conservator de dreapta înrăit, un om plin de ură, un om care evită toate răspunsurile, evită toate întrebările și dă răspunsuri de complezență la întrebări pe care, probabil, le-a și montat, în principiu la interior. De asemenea, ce am putut să vedem, că este un om hotărât să continue cu aceleași metehne, să încalce în continuare Constituția, să-și atribuie alte puteri pe baza unor închipuite prevederi constituționale”, a afirmat Dumitru Buzatu, miercuri, la Digi 24.

Întrebat cu ce a ieșit în evidență Viorica Dăncilă, la conferința de presă de marți seara, Dumitru Buzatu a răspuns: „A ieșit în evidență prin faptul că este un om normal, din lumea reală românească, și eu sper că duminica viitoare cei mai mulți dintre alegători vor merge pe această variantă”.

Viorica Dăncilă a avut o conferință de presă marți seara la Parlament, de la ora 18.00. Timp de două ore și jumătate prezidențiabilul PSD a răspuns la toate întrebările presei.
Tot marți seara, Klaus Iohannis a avut o dezbatere, organizată la Biblioteca Central Universitară (BCU), de la ora 19.00. Șeful statului a răspuns la întrebările unor jurnaliști și politologi selectați în prealabil. Restul presei doar a asistat la evenimentul care a durat vreo două ore și jumătate. Klaus Iohannis a fost cel care a moderat dezbaterea.
Duminică are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Românii din străinătate votează pe parcursul a trei zile, de pe 22 până pe 24 noiembrie.

184 Vizualizări

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here