Caută
Close this search box.

Ce se va întâmpla cu Dan Barna în USR, după consultarea online a partidului

Barna

”75% au decis că nu e cazul să îmi dau demisia. Practic, 7.189 de membri consideră că trebuie să continuăm. Interpretez această susținere prin faptul că trebuie să strângem rândurile. Este un rezultat pentru care le mulțumesc colegilor, mă obligă și ne obligă să ne întărim”, a declarat Dan Barna într-o conferință de presă la sediul partidului..

Dan Barna rămâne președintele USR, potrivit rezultatului consultării online a membrilor partidului, care au avut la dispoziție 5 zile să voteze dacă acesta ar trebui sau nu să demisioneze după eșecul de la alegerile prezidențiale.

Membrii USR au fost chemați să voteze timp de 5 zile, începând de vineri, dacă vor ca președintele partidului, Dan Barna, să plece de la șefia partidului.

Votul a avut loc online, iar membrii partidului au trebuit să răspundă la o singură întrebare: dacă vor ca Dan Barna să își dea demisia.

”Făcându-ne speranțe mai mari, a fost cumva o dezamăgire pe care am experimentat-o și eu și colegii mei. Din perspectiva aceasta, decizia pe care eu am luat-o este aceea de a face o consultare. Vom avea începând de mâine (vineri -n.r.) 5 zile în care membrii vor putea să voteze o întrebare foarte simplă, dacă consideră sau nu să-mi dau demisia. Dacă ei consideră că e necesară o schimbare, voi face acest lucru fără nicio problemă, nu mă agăț de funcții sau ceva, însă nu mi-am dat eu demisia de onoare pentru că urmează o perioadă importantă, locale, apoi alegerile naționale”, a spus Dan Barna joi seara la Realitatea Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri