CT Popescu, la Digi 24: Gabriela Firea este cel mai alunecos, veninos și pervers personaj care poate fi invitat dintre politicienii momentului.

Cristian Tudor Popescu i-a explicat în direct lui Cosmin Prelipceanu, la Digi 24, cum ar fi trebuit să facă interviul cu Gabriela Firea, reproșându-i ziaristului că și-a subestimat invitatul și nu s-a pregătit pentru emisiune.

Prelipceanu a încercat să înceapă discuția spunând că întotdeauna a ținut cont de părerile lui Cristian Tudor Popescu, pe care l-a numit maestru.

„Vă rog frumos să nu mă numiți maestru, eu nu am discipoli”, a replicat cel supranumit CTP.

Cosmin Prelipceanu a argumentat că în orice interviu nu este interesat cu „iese el”, ci să se vadă cine e cel din fața lui. „Pun întrebări și ascult, e aici de făcut un dozaj, e adevărat”, a continuat el.

„Păi nu l-ați arătat”, a continuat CTP. În fața argumentelor pe care a continuat să le invoce Prelipceanu, Popescu a spus la un moment dat: „Dacă dvs sunteți împăcat, eu nu vreau să vă stric această liniște zen”.

CTP a explicat însă câteva „lucruri care țin de vechimea sa în meserie”:
„Ați subestimat-o pe doamna Firea. E cel mai alunecos, veninos și pervers personaj care poate fi invitat dintre politicienii momentului.

Nu v-ați pregătit pentru a îi pune întrebări țintite în legătură cu activitatea primăriei

A condus această discuție, a vorbit despre cea a vrut ea, tot timpul”

Acesta a prezentat și „metodele” folosite de Gabriela Firea într-o emisiune:

-împroașcă cu vorbe, revarsă un puhoi de vorbe continuu asupra celor din platou
-în clipa în care celălalt încearcă să deschidă gura accelerează puhoiul ca să nu deschidă gura
-autovictimizarea, uneori dusă la absurd

Cristian Tudor Popescu a invocat și interviul pe care Gabriela Firea l-a oferit lui Bogdan Chiriac, unde a cerut inclusiv să i se dea un pumn pentru a nu sări haterii să critice modul în care s-a făcut interviul.

„Dvs pe lângă Bogdan Chiriac erați niște investigatori feroce, FBI”, a ironizat din nou CTP, în opinia căruia Bogdan Chiriac a avut următoarea atitudine: „Doamnă primar general vă rog să-mi permiteți să-mi dau două palme în semn de omagiu față de dvs”. „Probabil e o spanky girl”, a mai comentat CTP.

În opinia sa, atacul declanșat de Gabriela Firea la adresa lui Carmen Uscatu și a Oanei Gheorghiu de la Asociația Dăruiește Viața este legată de intenția sa de a candida pentru un al doilea mandat la Primăria București.

„Ați văzut un PSD-ist, până la ultimul membru, unul singur care să ia poziție față de acea abjecție a doamnei Firea? Aici e vorba de copii bolnavi de cancer”, a continuat CTP.

„Obiectivul a fost să-l atace pe Voiculescu. Mă adresez tuturor PSD-știlor din țară: Sunteți lași și abjecți pentru că nu ați spus un cuvânt” la atacul lansat de Firea față de cele care construiesc, din donațiile românilor, spitalul oncologic pentru copii.

92 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 9 =