Omul care a desecretizat dosarul „10 august”, ministrul Marcel Vela, cel mai activ membru al Ministerului de Interne ar urma să părăsească, peste câteva luni, Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit jurnaliștilor de la Național, Marcel Vela ar pleca de la conducerea Internelor în primăvara anului 2020.

Ministrul Afacerilor Interne ar ținti către președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, iar pentru această funcție ar fi dispus să renunțe la fotoliul MAI.

Iată că, în ciuda avertismentelor fără echivoc ale lui Klaus Iohannis, cel care de altfel și-a și asumat sarcina prezidențială de a ține ”guvernul meu” la frâiele guvernării, deja primii miniștri liberali au și început să dea cu oiștea intereselor personale în gardul interesului public. Iar primul care calcă ”pe becul” președintelui este chiar ministrul de Interne! La Cotroceni ajungând deja îngrijorătoarea informație de ultimă oră – la fel ca și la unii dintre ceilalți lideri liberali mai bine conectați la realitățile sistemului de altfel – că Marcel Vela și-ar pregăti intens terenul pentru a prelua din primăvară Președinția Consiliului Județean Caraș -Severin!

Aceasta fiind de fapt adevărata sa țintă politică! Iar pentru a ajunge ”baronul” județului unde este de altfel atât de bine ancorat după cele nu mai puțin de trei mandate de primar al orașului Caransebeș, normal că Marcel Vela va trebui să facă pasul înapoi de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, cel mai probabil undeva la începutul lunii martie… Chiar înainte de declanșarea campaniei electorale pentru alegerile locale”, scrie sursa citată.

74 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =