Caută
Close this search box.

Cîțu a blocat toate promovările în ANAF

Florin Citu

Prima măsură luată de Florin Cîțu la Ministerul Finanțelor a fost aceea de a suspenda concursurile de promovare care urmau să se deruleze zilele viitoare la ANAF.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat că nu vor mai fi organizate concursurile de promovare în funcțiile publice de conducere vacante din cadrul aparatului propriu al instituției, precum și la nivelul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice, organizate în data de 18 noiembrie (proba scrisă), în contextul măsurilor care vor fi dispuse cu privire la reorganizarea instituției. ANAF este în subordinea Ministerului Finanțelor.

Reluarea procedurii de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante se va efectua conform prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului 57/2019 privind Codul Administrativ, cu completările ulterioare, se arată în informarea ANAF.

Liberalii au anunțat că vor da afară din instituțiile statului toate persoanele care au fost angajate pe sistemul rudeniei, pilelor și al apartenenței la PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri