Caută
Close this search box.

Ciudățenii și incidente la secțiile de votare. Reclamată că are decolteul prea adânc

Dormea în secția de votare.

Reprezentanta unei comisii de votare din judeţul Gorj a fost fotografiată de un alegător, duminică, în timp ce dormea într-o secție din Târgu-Jiu.

Imaginile au fost postate pe Facebook cu mesajul „Pentru 1.700 lei merită să dormi!”,

Persoana care a surprins dormind reprezentanta comisiei de vot de la o secție amenajată la Şcoala „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu a declarat, corespondentului Mediafax, că tânăra nu s-a trezit din somn nici după ce a fost fotografiată.

„Dormea și când am intrat, și când am plecat, după ce am votat. Dormea profund. Colegul cu listele zâmbea când am făcut poza. E situația generalizată din țară, bugetari plătiți degeaba din taxele noastre. De aceea am pus și poza, pare incredibil, era ora 13.00″, a spus alegătorul care a postat fotografia pe Facebook.

Reclamată că are decolteul prea adânc!

O operatoare dintr-o secție de vot din Cluj-Napoca a fost reclamată că are decolteul prea adânc.

Reprezentanții BEJ Cluj au declarat că o femeie a sunat la BEJ să reclame că o operatoare care aduna date într-o secție de votare din Cluj-Napoca este îmbrăcată indecent, având un decolteu „prea adânc, cu dantelă neagră”.

”Sesizarea care nu s-a confirmat”, au spus reprezentanții BEJ Cluj.

Potrivit acestora, o altă sesizare a fost din partea unei membre a unui partid dintr-o secție de votare de la sat, care a sunat spunând că majoritatea membrilor din secție a vrut să asculte muzică, iar pe ea o deranja acest lucru.

„Muzica a fost oprită în secția respectivă”, au adăugat reprezentanții BEJ Cluj.

O singură persoană la secție!

La o secție de votare din orașul Galați s-a prezentat până la prânz o singură persoană, egalând recordul de prezență înregistrat la alegerile europarlamentare. Secția este cunoscută drept una la care nu merge nimeni.

Secția de votare numărul 45 din Galați are 1.960 de persoane pe lista electorală, dintre care 1.899 de persoane locuiesc la aceeași adresă.

Este vorba despre o adresă la care există mutări fictive pentru cetățenii moldoveni care solicită carte de identitate din România.

Dacă în alți ani prin secția de votare nu trecea nimeni, la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019 s-a prezentat o persoană.

La alegerile prezidențiale de pe 10 noiembrie, până la ora 14.00, s-a prezentat tot o singură persoană, iar numărul va rămâne probabil neschimbat.

Existența în acte a unui număr foarte mare de cetățeni moldoveni la o singură adresă este anchetată de polițiști și procurori, iar cazul a ajuns în fața instanței. Autoritățile încearcă să afle dacă proprietarul imobilului, un fost profesor de istorie, a primit bani pentru a face mutații fictive.

Cetățenii din Republica Moldova au nevoie de carte de identitate românească pentru a călători liber prin Uniunea Europeană.

Femeia a votat la două mâini

O femeie de 62 de ani din Constanța a încercat să voteze de două ori, în două secții diferite din oraș. La cea de-a doua secție femeia a mers cu un buletin mai vechi.

Femeia de 62 de ani a fost surprinsă, după ce a fost deja la urne, în timp ce încerca să voteze pentru a doua oară, la o altă secție de vot din orașul Constanța.

A doua oară, femeia s-a prezentat în fața comisiei cu o altă carte de identitate, mai veche.

Tentativa de fraudare a femeii a fost sesizată imediat de cei prezenți în sală și incidentul a fost semnalat Poliției Constanța, care a deschis dosar penal.

Au votat în locul soției!

Un pensionar de 75 de ani din Dolj și un reprezentant al unei comisii de votare din localitatea Goicea, județul Dolj, sunt cercetați penal pentru că au votat în locul unei femei de 74 de ani, soția pensionarului.

Incidentul a avut loc în timpul votului cu urma mobilă.

Potrivit Poliției Dolj, unul dintre bărbați a semnat în locul femeii, iar celălalt a pus ștampila.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din Goicea, membru al echipei care a venit cu urna mobilă la o locuință din Goicea Mica, a aplicat ștampila de vot pe buletin, în locul unei femei de 74 de ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că soțul femeii, în vârstă de 75 de ani, ar fi fost cel care ar fi semnat în dreptul femeii, pe listele electorale, iar apoi celălalt bărbat ar fi fost cel care ar fi aplicat ștampila”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri