Caută
Close this search box.

Clanul Bădălău pregăteşte un nou tun de milioane de euro, în Giurgiu

niculae bădălău

Un tun de milioane de euro este pregătit de Clanul Bădălău, la Giurgiu, prin societate numită „La Maradona Impex” SRL.

Licitația e de 5.000.000 de euro, la Consiliul Judeţean Giurgiu, şi ar fi fost trucată de finul lui Bădălău pentru „Maradona”, aflat în vizorul DNA și prietenul lui Bădălău jr..

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, cunoscut și sub numele de Scheletu’, finul baronului PSD Niculae Bădălău, pregătește trucarea unei licitații privind atribuirea, pe patru ani, a serviciului de catering destinat asistaților sociali, în valoare de aproape 5.000.000 de euro, în favoarea nașului său și a unui primar PSD din Giurgiu, susţine Comisarul.

Licitația urma să aibă loc la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Giurgiu.

Numai că, în urmă cu două zile, DGASPC Giurgiu a anunțat că licitația a fost adjudecată de către o firmă controlată de primarul PSD de la Valea Dragului, Marian Mototolea, care se află sub control judiciar, fiind acuzat de procurorii DNA de patru infracțiuni de luare de mită în dosarul permiselor ilegale din Giurgiu.

Pe data de 19 noiembrie 2019, DGASPC Giurgiu, entitate aflată sub controlul lui Marian Mina, a anunțat că, dintre cei patru ofertanți prezenți la licitație, „oferta declarată câștigatoare, respectiv admisibilă, a fost cea prezentată de către SC „La Maradona Impex” SRL, al cărei preț este de 1.429.369,20 de lei”.

Însă prețul de adjudecare al licitației, de 1.429.369,20 de lei, adică în jur de 300.000 de euro, este doar pentru trei luni, deși contractual-cadru este pentru patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri