Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu a fost din nou numit secretar general adjunct PSD

Codrin Ştefănescu

Codrin Ştefănescu, inlocuit de Viorica Dancila din functia de secretar general al PSD, a fost pus tot de sefa PSD, in sedinta de marti a CEX, in functia de secretar general adjunct, anunta surse din PSD.

Ştefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost demis de Dancila imediat dupa incarcerarea fostului sef al PSD. Codrin Ştefănescu a lansat apoi mai multe atacuri la adresa lui Dancila, pe care a acuzat-o voalat de blat cu „statul paralel”.

Ştefănescu a candidat apoi la congresul PSD pentru functia de secretar general, dar a pierdut in fata lui Mihai Fifor, apropiat al lui Dancila.

Recent, Dancila s-a impacat cu Ştefănescu, unul dintre cei mai sinistri scandalagii ai PSD. In sedinta CEX de marti, Ştefănescu a redevenit secretar general adjunct al PSD, functie din care a fost promovat de Dragnea.

„Zic unii ca in seara asta a fost o sedinta cu scantei la PSD. E posibil si asta. Insa dupa aceasta intalnire am plecat cu totii mult mai hotarati pentru turul doi. Mult mai uniti. Mult mai nervosi. Mult mai implicati. Abia acum incepe adevarata batalie!”, a scris Ştefănescu, dupa sedinta CEx, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri