Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu, susținere totală pentru Viorica Dăncilă! „Sper că toți colegii vor înțelege că trebuie să respectăm statutul”

psdragnea

Codrin Ștefănescu, susținere totală pentru Viorica Dăncilă înainte de CEx-ul din PSD! Secretarul general adjunct al partidului a transmis că situația grupării politice din care face parte nu este una chiar atât de neagră. Ștefănescu susține că rezultatul obținut la alegerile prezidențiale a fost unul bun având în vedere că PSD a luptat de unul singur împotriva tuturor partidelor. Cu toate acestea, deputatul recunoaște că social democrații traversează o perioadă ceva mai dificilă.

Codrin Ștefănescu, susținere totală pentru Viorica Dăncilă!

“Dăncilă a muncit foarte mult în campanie. A fost în fiecare filială și s-a bătut mult pentru acel scor. Bilanțul nu e așa tragic cum se vede, am câștigat 5 județe, în condițiile în care toți au fost împotriva noastră. Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin.

A făcut tot ce este omenește posibil pentru a obține cel mai mare scor. Suntem într-o perioadă nu foarte bună. Sper că toți colegii vor înțelege că trebuie să respectăm statutul și să organizăm un Congres extraordinar. Sper ca doamna Dăncilă să conducă ședința cu calm”, a transmis Codrin Ștefănescu.

„Sper că toți colegii vor înțelege că trebuie să respectăm statutul”

Vă reamintim că imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a fost unul dintre primii oameni pe care Viorica Dăncilă i-a pus pe liber. Acesta și-a pierdut atunci funcția de secretar general al partidului. Ștefănescu a făcut un pas în spate și chiar a lansat în mediul online mai multe acuze dure la adresa lui Dăncilă. Fostul șef al Executivului a revenit la sentimente mai bune față de el în timpul campaniei.

Codrin Ștefănescu și-a recuperat funcția în partid și merge acum pe mâna Vioricăi Dăncilă pe care o vede în continuare ca președinte al social democraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri