Caută
Close this search box.

Complicele lui Gheorghe Dincă, în stare gravă. Descoperire şoc făcută de medici

Ambulanţa a fost chemată de urgenţă la Arestul Poliţiei Capitalei. Complicele lui Gheorghe Dincă a avut nevoie de intervenţia medicilor, anunţă România TV. Ștefan Risipiceanu, cunoscut ca Fane, ar suferi de o boală incurabilă, potrivit unor surse citate de România TV.

Ştefan Risipiceanu a avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă după ce a început să se simtă rău. Un echipaj de la ambulanţă a fost solicitat la Arestul Central pentru a-i acorda îngrijiri lui Fane, cel despre care Gheorghe Dincă a spus că a violat-o pe Luiza Melencu.

Potrivit surselor România TV, Ştefan Risipiceanu suferă de o boală incurabilă, posibil cancer, şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire în condiţiile din arest. Bărbatul a primit îngrijri medicale şi îşi va continua tratamentul în închisoare.

Bărbatul reţinut miercuri de DIICOT sub acuzaţia că a violat-o pe Luiza Melencu, alături de Gheorghe Dincă, după ce acesta din urmă a răpit-o, a fost arestat pentru 30 de zile. Ştefan Risipiceanu și-a petrecut noaptea în Arestul Central al Poliției Capitalei, acolo unde este închis și Gheorghe Dincă.

Apărătorul lui Ştefan Risipiteanu a declarat, înainte de pronunţarea sentinţei, că în dosar nu există probe împotriva clientului său şi că, dacă magistraţii Tribunalului Bucureşti decid arestarea lui, va contesta decizia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri