Caută
Close this search box.

Contra: E normal să se vorbească despre alţi selecţioneri. Până după meciul cu Spania nu am ce să zic

cosmin.contra

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu este deranjat de faptul că se vorbeşte de un înlocuitor al său, ţinând cont de faptul că angajamentul său cu FRF este scadent în decembrie, dacă nu se va califica la EURO 2020.

„După ce se vor termina aceste două meciuri veţi vedea ce se va întâmpla. Până la sfârşitul meciului cu Spania nu am ce să zic. Contractul meu cu federaţia, dacă nu mă calific la Campionatul European, expiră în decembrie.

Este un lucru firesc să se vorbească despre alţi selecţioneri, ştiindu-se faptul că acest contract se termină în decembrie dacă nu ne vom califica”, a afirmat Cosmin Contra, citat de Agerpres.

Tehnicianul este însă optimist în ceea ce priveşte şansele de calificare la Campionatul European de anul viitor:

„Prefer să cred că ne vom califica, eu sunt mândru în continuare că pot să îi antrenez pe aceşti băieţi, pentru că s-au făcut lucruri bune la echipa naţională şi mi-aş dori din tot sufletul pentru cei 50.000 de suporteri care vor veni pe stadion mâine să le facem o bucurie şi să fim la Campionatul European. Sunt sigur că băieţii vor face tot ce le stă în putinţă şi mâine şi la următorul meci pentru a ne califica”.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020 selecţionata Suediei, vineri (ora 21.45), pe Arena Naţională din Capitală, şi reprezentativa Spaniei, luni 18 noiembrie (ora 21.45), pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri